Schavemaker & Zn. Transport V.O.F. werd opgericht op 1 januari 1999 als door P.C. Schavemaker en A. Schavemaker in 't Veld. Vanaf 1999 tot en met 2002 was er hoofdzakelijk container transport en wat ferry trailers. Is 2002 is er een tweede wagen bijgekomen en werden de werkzaamhaden uitgebreid met coil en stukgoed. In April 2006 kwam P.C. Schavemaker te overlijden. Hierdoor kwam de V.O.F te vervallen en werd deze omgezet naar een eenmanszaak. De werkzaamheden in de containers werden toen ook beëindigd. Tot op heden zijn wij werkzaam in het coil-stukgoed transport.

Vanaf Maart 2016 beschikken wij over een nieuwe DAF XF Euro 6 Silent uitvoering. Deze is voorzien van een beveiligings-certificaat alarm klasse B3, en een Silent modus, het geluidsniveau is lager dan 72 dB.

Wij hebben ervaring in iedere vorm van transport behalve ADR en speciaal transport, maar overal is een oplossing voor te vinden.

Schavemaker & Zn is sinds oktober 2011 gevestigd aan de Kerkbeeklaan 24 in Beverwijk. Schavemaker & Zn. Transport wordt gevoerd als eenmanszaak, door Alex Schavemaker. Deze houdt zich bezig met transport en chartering van coil en tautliner trailers. Er is ervaring met ferry trailers en container transport uit het verleden. Het wagenpark bestaat uit 1 Daf xf euro 6 welke direct inzetbaar is voor tautliner, kastentrailer met laadklep en containertransport.

© 2016 - 2021 Schavemaker en Zn. Transport | Webdesign en realisatie: JS - IT Solutions